fredag 31. juli 2009

Kort til Yasmin


Dette kortet laget jeg til Yasmin da hun hadde sitt utdrekningslag. Og utdrekningslaget var super gøy :)

onsdag 22. juli 2009

Kjole

I dag tok jeg med meg min lille bror til Oslo. der skulle vi møte tante som skulle hjelpe meg med å kjøpe en kjole som jeg skal ha på meg i bryllupet til Yasmin. Jeg synes at den kjolen jeg kjøpte var kjempe fin. Gleder meg til å bruke den. *bilde kommer senere*

torsdag 16. juli 2009

2 grå chinchilla gutter gis bort



Er det noen som vi ta til seg 2 grå chinchilla gutter. Jeg har verken tid eller ork til å jobbe noe mer med dem. De er ikke tamme i det hele tatt og er en smule sinna når de blir løftet opp. Den ene rømte fra buret i går og da vi plukket den opp var den super sinna. Håper noen der ute har tid og lyst til disse 2 små nydelige guttene. 

tirsdag 14. juli 2009

Endelig en egen trampoline


Her har jeg scrappet et bilde av min trampoline fordi jeg har ønsket meg en kjempe lenge og denne sommeren kjøpte jeg meg en. Er kjempe glad i den og den er super digg :)

tirsdag 7. juli 2009

God sommer kort


I dag har jeg scrappet et kort for å prøve den nye elefant diesen min. Ble ganske fornøyd med kortet også :)

Takk for at du ser.

mandag 6. juli 2009

Rosa bind it all maskinen


Ble med meg hjem i dag + en hel masse mønsterark og noen andre små ting. Så i kveld skal jeg en tur til min super snille kusine på et lite bind it all kurs. Gleder meg så masse :)

Maskinen ble kjøpt på www.bikuben.com 

lørdag 4. juli 2009

Digg med ferie.


Det er så digg med ferie altså :) Varmt og godt er det også. Jeg har badet i det nye bassenget i dag, det var en smule kaldt men jeg tenker at når sola får stått på i morgen så blir det nok bra :)

I går var siste dagen for Beauty, hunden til svigers. Hun var kjempe gammel, syk og sliten stakar. Men hun har det bedre nå. Hun levde et kjempe bra liv og hun vil alltid bli husket. Vil i fred Beauty vi vil aldri glemme deg......